Passa al contingut principal

El vídeo-flyer, el vídeo més efectiu a les xarxes socials

Tothom sap que és un flyer... Aquell paperet que algú ens dona i que moltes vegades llencen, o que apareix a les nostres bústies o als parabrises dels nostres cotxes. Probablement sigui l'eina de màrqueting of-line més popular i de menor cost existent. I la que a la vegada pot funcionar molt o no pot funcionar gens per aconseguir els nostres objectius de promocionar un producte o servei.

Però en la Era d'Internet, els humans passem molta estona davant d'un mòbil, tablet o ordinador consultant les nostres xarxes socials. És probablement la nostra principal eina d'esbarjo i diversió. I això ja fa molt de temps que les empreses i alguns organismes estan aprofitant per arribar els seus productes, serveis o events.


Segons les darreres dades, Facebook i Instagram son les xarxes més utilitzades amb major implantació en la nostra òrbita europea i occidental. I en el cas d'organismes i institucions, especialment les oficials, encara hi ha la dinàmica d'encarregar els tradicionals cartells i flyers als dissenyadors gràfics i d'utilitzar la imatge d'aquest cartell o flyer en jpg i fer una publicació tal qual en la seva corresponent pàgina oficial de Facebook, tenint en compte que les mides d'un cartell o d'un flyer no encaixen adequadament amb les mides de les imatges que utilitzen aquestes xarxes socials.

Des de fa molt de temps, Facebook està animant a les empreses a utilitzar el vídeo com a eina de comunicació i s'ha comprovat la seva alta eficàcia en la interacció amb els usuaris. Això unit amb la integració amb Instagram, fa que el vídeo sigui una bona opció a l'hora de comunicar eficaçment.

Per això, és més eficaç convertir tot el contingut d'un cartell o flyer en el que jo anomeno un Video-flyer: un espot que no duri més de 40-50 segons que d'una manera atractiva i adequada arribi als potencials clients o usuaris gràcies a la utilització massiva dels mòbils i a la possibilitat de contractar campanyes econòmiques i ben segmentades.

Aquesta tècnica dels vídeo-flyers la he pogut emprar amb el Museu de Sant Boi de Llobregat per tal d'arribar amb poc pressupost als seus potencials usuaris d'una manera atractiva i potent. I puc dir que els resultats son interessants i gratificants perquè s'arriba a la gent i s'arriba l’objectiu que desitja el client d'atreure persones als esdeveniments culturals que organitza aquesta institució.

Els formats dels vídeos emprats son HD 1280 x 720 i el que també funciona molt bé és el de 1280 x 1280 px que vam posar de moda Playground. Aquí us deixo exemples dels vídeos que he realitzar per aquest Museu:

Vídeo flyer Nit Medieval Torre de Benviure Sant Boi 2016 from elmargecomunica.com on Vimeo.

Video_flyer_nit_museu_2016_V2 from elmargecomunica.com on Vimeo.

Nit dels Museus 2016 Museu Sant Boi de Llobregat from elmargecomunica.com on Vimeo.

El nou personatge que guiarà el Museu de Sant Boi from elmargecomunica.com on Vimeo.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

“Els Misteris de Can Palós”, un documental produït per El Marge Comunica.

El documental ha estat dirigit per en Xavier Sánchez, CEO de El Marge Comunica i alhora estudiós local de Sant Boi i actual vice president de la Rutlla, centre d’estudis santboians. En “Els misteris de Can Palós” s’explica els enigmes i les diferents troballes arqueològiques d’aquesta petita masia del sege XVIII, així com va ser la seva rehabilitació i l’ús actual que te aquest edifici com a aula de natura.     El relat del documental comença explicant que l’any 2016, uns humils -i alhora misteriosos- maons del segle XVIII de la masia de Can Palós, dipositats en el Museu de Sant Boi de Llobregat , van formar part de la ambiciosa exposició temporal “D'obra. Ceràmica aplicada a l'arquitectura” , exposada i impulsada pel Museu del Disseny de Barcelona . De fet, el documental ha comptat en el seu rodatge amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona, així com del Museu de Sant Boi, l’ Arxiu Històric Municipal de Sant Boi i dels Minyons Escoltes i Guies de Catalunya que

10 consejos para utilizar a testadores "influencers" en marketing a cambio de producto

De sobras es conocida la importancia de los llamados “influencers” como herramienta efectiva de marketing. Pero existe otro tipo de “influencers” que son los testadores de producto cuyas pruebas y valoraciones pueden ayudar a decantar la balanza en la compra de un modelo o marca. Los test de producto que se publican en una web, blog o en una red social -a parte de ayudar a influir a un consumidor- facilitan en el ámbito de Internet un contenido que genera los llamados “backlinks” (los enlaces que recibe una página web desde otras páginas web) y que ayudan al posicionamiento orgánico en buscadores como Google. Evidentemente, si el responsable de márketing on-line dispone de un buen presupuesto, puede encontrar webs profesionales especializadas que ofrecen un servicio completo para generar un buen artículo con calidad (copy, fotografía, vídeo y modelos-figurantes). Aunque esta fórmula profesionalizada de test tiene ciertas garantías de éxito, también es verdad que hay muchos cons